Η λειτουργία του Traverso Rossa, μεταφέρεται σταδιακά στο νέο site,

# Marxism.

Ωστόσο, το υπάρχον blog και το υλικό που περιέχει, θα παραμείνουν προσβάσιμα.



28 Μαρτίου 2014

Όχι άλλη διαστρέβλωση - Να μην κλείσει ο δρόμος στην ελπίδα





Η επίθεση των εγχώριων συστημικών ΜΜΕ στον αντισυστημικό ΣΥΡΙΖΑ είναι άνευ προηγουμένου. Με αφορμή μια ρεαλιστική, προσγειωμένη και political correct τοποθέτηση του σ. Δραγασάκη στο γερμανικό λόμπι καναλάρχες και εφημεριδάδες, βρήκαν την ευκαιρία να εξαπολύσουν άλλη μια επιχείρηση διαστρέβλωσης των θέσεων του κόμματος.


Πρόκειται για μιαν απέλπιδα προσπάθεια να φράξουν τον δρόμο στην ελπίδα. Πρόκειται για μια ανίερη συμμαχία της κυρίαρχης εξουσίας να διαπομπεύσει και να διαβάλλει του ατρόμητους μαχητές της Σιέρα Μαέστρα. Ωστόσο η μεγάλη πορεία προς την εξουσία δεν ανακόπτεται. Γιατί η εξουσία πέρα από υπέρτατο αφροδισιακό λειτουργεί και ως η υπέρτατη συγκολλητική ουσία, που αμβλύνει τις αιχμές, στρογγυλεύει τις θέσεις και υποτάσσει τα μέσα στον σκοπό. Παλιά ιστορία. Τόσο παλιά που έχει την κομματική ηλικία των αριστερών σαλτιμπάγκων.



Ας μην ανησυχούν οι καναλάρχες. Ή ορθότερα, ας μην κάνουν πως ανησυχούν. Ας χαμηλώσει τους τόνους ο σ. Στρατούλης, και ας ησυχάσει ο σ. Λαφαζάνης. Όλα βαίνουν βάσει σχεδίου. Δεν διαστρεβλώνει κανείς τι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που διαστρεβλώνουν και κακοποιούν την πραγματικότητα. Αλλά και πάλι ας μην ανησυχούν στην Κουμουνδούρου. Ο δρόμος που διάλεξαν είναι ο σωστός. Οδηγεί στην θαλπωρή της εξουσίας που τόσο τους εξιτάρει. Ηρεμία λοιπόν στα ανώτερα κλιμάκια, ησυχία στα κατώτερα. Όλο και κάποιο ξεροκόμματο θα πέσει και στα χαμηλά. Αρκεί να στέκεστε στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή.


Έως τότε, λίγη μετριοπάθεια δεν βλάπτει. Άλλωστε ο δρόμος προς την ελπίδα, ο δρόμος προς την δική σας ελπίδα, ανοίγει με συμβιβασμούς και κυβιστήσεις. Μην κάνετε πως δεν το ξέρετε. Είναι ο πρώτος νόμος των real politics, στα οποία οι καναπεδάτοι αριστεροί ειδικεύεστε για δεκαετίες. Ψυχραιμία λοιπόν και όλα θα πάνε καλά...


Μόνο μια χάρη. Σταματήστε να διαστρεβλώνετε με αστήριχτες ερμηνείες τις δηλώσεις Δραγασάκη, Σταθάκη και Μηλιού, γιατί ανησυχούν οι εγχώριες ελίτ για την σύγχυση που δημιουργείται στο εκλογικό σώμα και τους χαλάει η διάθεση...


Όχι τίποτε άλλο, κολλάνε και τα νούμερα στις δημοσκοπήσεις και είναι κρίμα...

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

1. Αναδημοσιεύονται όλα τα σχόλια , που ο συγγραφέας τους, χρησιμοποιεί τουλάχιστον, ψευδώνυμο.

2. Δεν αναδημοσιεύονται υβριστικά σχόλια

3. Αποκλείονται ρατσιστικά, φασιστικά και κάθε είδους εθνικιστικά σχόλια.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.